Blog

10 abril

El proper dimarts 10 d'abril, el Teatre Municipal Cooperativa acull la presentació del 'BDVPark', un projecte participatiu per a la remodelació de l'skateparc del Parc Central del Vallès.

19 març

El passat dimecres 14 de març va tenir lloc la darrera sessió del procés participatiu per a la definició de l'avantprojecte per al nou parc d’esports urbans de Barberà del Vallès. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic.

13 febrer

El dimecres 7 de febrer del 2018 es va celebrar la tercera sessió de treball del procés de disseny participat per dissenyar el futur parc d'esports urbans del Parc Central.

06 febrer

El dimecres 24 de gener del 2018 es va celebrar la segona sessió de treball del procés de disseny participat per dissenyar el futur parc d'esports urbans situat al Parc Central de Barberà del Vallès.

Inicialment es va  repassar l’acta de la primera sessió i es va explicar el funcionament de la web del procés. La primera part de la sessió va dedicar-se a prendre consciència de la necessitat dels espais necessaris acord amb els usos consensuats a la sessió anterior.

22 gener

El dimecres 17 de gener del 2018 es va celebrar la primera sessió del procés participatiu que té per objectiu redissenyar una part del Parc Central de Barberà del Vallès tenint en compte usos relacionats amb l’esport i la cultura urbana.

21 gener

El passat 18 de gener, una vintena de joves que comparteixen aficions pels esports urbans com skate, scooter, bmx o calistènia, van participar de la primera jornada oberta per a l’elaboració del disseny d’un nou parc d’esports urbans ubicat al Parc Central del Vallès.
Les persones participants van mostrar la necessitat de desenvolupar un canvi profund a l’espai que permeti superar les mancances de l’actual. En aquest sentit es va parlar de fer un espai que fos capaç de conviure i incorporar altres modalitats esportives i lúdiques, fútbol, bàsquet, voleibol, entre d’altres.

11 gener

La remodelació de l’skateparc és una reivindicació de fa temps del jovent de la ciutat que practica esports urbans com l’Skate, Scooter o BMX. Recollint aquesta iniciativa la Regidoria de Joventut i programes per a col·lectius socials i la Regidoria de Territori i Medi Ambient de Barberà del Vallès, han estat treballant aquest últim any per posar en marxa un nou projecte de construcció d’un nou Skateparc al Parc Central del Vallès.

22 desembre

Noticia publicada al web de l'Ajuntament el passat desembre 2017:

S’ha encarregat a un equip interdisciplinar, l’avantprojecte i la dinamització del procés participatiu per a la reordenació d’un espai del Parc Central del Vallès per construir-hi un skatepark i unes pistes de petanca.