FOTO SESSIO 1

Comencen les trobades obertes per al disseny del nou parc d'esports urbans a Barberà

El passat 18 de gener, una vintena de joves que comparteixen aficions pels esports urbans com skate, scooter, bmx o calistènia, van participar de la primera jornada oberta per a l’elaboració del disseny d’un nou parc d’esports urbans ubicat al Parc Central del Vallès.
Les persones participants van mostrar la necessitat de desenvolupar un canvi profund a l’espai que permeti superar les mancances de l’actual. En aquest sentit es va parlar de fer un espai que fos capaç de conviure i incorporar altres modalitats esportives i lúdiques, fútbol, bàsquet, voleibol, entre d’altres.

Aquestes trobades són de vital importància per a garantir que el nou parc realment reflecteixi les necessitats dels i les joves de Barberà. A més és una bona oportunitat per a desenvolupar un projecte comunitari que faci sentir seva la nostra ciutat al jovent de Barberà. D’altra banda aquestes sessions no només recolliran totes les opinions possibles sinó que volen involucrar als i les joves de Barberà en el procés de construcció, demostrant que poden esdevenir un agent transformador en el seu entorn.

Les properes sessions participatives de disseny i construcció del nou parc d’esports urbans es realitzaran els dies 7 de febrer i 14 de març.

Si voleu participar del projecte del nou Skate Park poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu laroma@bdv.cat, el Facebook (Joventut Barberà) o Instagram (@joventutbarbera)