imatge reunio

Llum verda al proces participatiu

Noticia publicada al web de l'Ajuntament el passat desembre 2017:

S’ha encarregat a un equip interdisciplinar, l’avantprojecte i la dinamització del procés participatiu per a la reordenació d’un espai del Parc Central del Vallès per construir-hi un skatepark i unes pistes de petanca.

Aquest projecte respon a sol·licituds concretes dels col·lectius que practiquen aquestes modalitats esportives o d’oci; que s’entenen, per l’Ajuntament, com una oportunitat per a la dinamització i millora del parc, com a espai de convivència entre les persones usuàries actuals i aquelles de noves que puguin anar-hi, atretes per aquestes noves instal·lacions.

La millora ha de suposar donar més contingut i nous usos al parc i al mateix temps dotar-lo de més vegetació i serveis.

Un cop formalitzat l’encàrrec, i feta una primera anàlisi de la situació per part l’equip, amb la col·laboració del personal tècnic municipal de les Regidories de Territori i Medi Ambient, Joventut i Esports, s’iniciarà el procés participatiu en el qual es convidarà a diversos col·lectius d’usuaris i usuàries actuals i potencials, així com a veïnat de la zona.

L’objectiu final és la construcció de les noves instal·lacions a partir d’un projecte col·lectiu i participat, optimitzant recursos materials i econòmics.