PARC CENTRAL

Remodelació del Nou Skatepark, digues la teva!

La remodelació de l’skateparc és una reivindicació de fa temps del jovent de la ciutat que practica esports urbans com l’Skate, Scooter o BMX. Recollint aquesta iniciativa la Regidoria de Joventut i programes per a col·lectius socials i la Regidoria de Territori i Medi Ambient de Barberà del Vallès, han estat treballant aquest últim any per posar en marxa un nou projecte de construcció d’un nou Skateparc al Parc Central del Vallès.

El nou Skateparc serà emplaçat al Parc Central del Vallès en una ubicació propera al de l’anterior però amb una millora de les condicions que permetran transformar-lo en un espai més divers, acollidor i representatiu. Amb l'objectiu que aquest nou espai sigui el més acurat a les necessitats i capacitats creatives del jovent de la ciutat es vol iniciar un procés obert on les opinions del jovent siguin l'element central del disseny i construcció del nou Skateparc. A les trobades hi seran benvinguts i benvingudes totes les persones amb ganes de participar del procés de disseny del nou parc i que tinguin noves propostes per tal d'adaptar l'espai a noves modalitats esportives i lúdiques.

El procés participatiu constarà de quatre trobades que es realitzaran els dies 17 de gener, 24 de gener, 7 de febrer i 14 de març. L'horari serà de 18 a les 20 hores a l’Espai Jove La Roma.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic laroma@bdv.cat o a Instagram (@joventutbarbera) o Facebook  (Joventut Barberà).