Media

  • Documents
  • Videos
  • Imatges
  • Veure tot
Pujat el 19 de març

El passat dimecres 14 de març va tenir lloc la darrera sessió del procés participatiu per a la definició de l'avantprojecte per al nou parc d’esports urbans de Barberà del Vallès. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic.

Adjunt Mida
ACTA 4 1.55 MB
180314 Proposta BDVPARK.pdf 4.16 MB
Pujat el 13 de febrer

El dimecres 7 de febrer del 2018 es va celebrar la tercera sessió de treball del procés de disseny participat per dissenyar el futur parc d'esports urbans del Parc Central.

Adjunt Mida
presentacio sessio 2.21 MB
acta taller 3 1.86 MB
Pujat el 06 de febrer

El dimecres 24 de gener del 2018 es va celebrar la segona sessió de treball del procés de disseny participat per dissenyar el futur parc d'esports urbans situat al Parc Central de Barberà del Vallès.

Inicialment es va  repassar l’acta de la primera sessió i es va explicar el funcionament de la web del procés. La primera part de la sessió va dedicar-se a prendre consciència de la necessitat dels espais necessaris acord amb els usos consensuats a la sessió anterior.

Pujat el 25 de gener

Durant la primera sessió vam poder veure dos projectes relacionats amb skateparks i participació de la mà de l'equip dinamitzador del procés. Aquí us deixem la presentació.

Adjunt Mida
SESSIO 1_TREBALLS STRADDLE.pdf 39.87 MB
Pujat el 22 de gener

L'actual skatepark de Barberà del Vallès està situat al sector sud oest del Parc Central del Vallés. Es tracta d'un skatepark de 615m2 cnstituit per diversos mòduls prefabricats de fusta.

Es trat¡cta d'un skatepark petit però força complert. Els mòduls de que disposa són els següents: Mini-half, piràmide amb barana i hubba, dos quarters, Un plà inclinat  amb barana i planter.

 

 

Pujat el 22 de gener

El dimecres 17 de gener del 2018 es va celebrar la primera sessió del procés participatiu que té per objectiu redissenyar una part del Parc Central de Barberà del Vallès tenint en compte usos relacionats amb l’esport i la cultura urbana.